О.І. Ковальчук

Моя єдина донька тривалий час була алкоголіч­кою, і немає потреби розповідати, яке це горе було для сім'ї. Через ту кляту горілку її звільнили з роботи. Чоловік кинув (Бог йому суддя), і дев'ятиріч­на донька залишилась без батька та, фактично, й без матері: бо якою матір'ю може бути п'яниця?

Лікуватись Ірина не хотіла, а хотіла померти. І я сама пішла перший раз в центр «Рефлекс» до лікаря Прокопенка В.,, дізнавшись про нього від своїх знайомих.

Лікар мене попередив, що лікування, яке він буде проводити, досить тривале. Але позитивний результат буде лише тоді, якщо я цілковито йому довірятиму і зроблю все, що він мені порадить.

Я погодилась.і лікар зробив так що донька перестала пити, помирилася з чоловіком, і вони тепер знову живуть разом. Я не можу передати, як раділа моя внучка, як плакала від щастя.

Я досі здивована талантом цього лікаря, запитую себе: звідки він стільки вміє, звідки бере стільки сил? Адже до нього приїздить багато людей не лише з України, а й з-за кордону— я це на власні очі бачила. І "коли моя донька ви­дужала, звільнилась від алкогольної залежності, я зрозуміла, що в нього особливий дар: він наскрізь бачить людину і несе їй добро.

Без каменів у душі і ....в нирці

ОЛЕНА. м. Кривий Ріг.

Біда вдарила по моїй сім'ї, як блискавка: молода сусідка спокусила мого чоловіка, закохала його в себе. Він схуд, змарнів, якось постарів, почав пиячити цілими днями, гуляти. Потім взагалі пішов з дому. Скільки я його вмовляла схаменутися, нічого не допомагало.

Тоді я за порадою родичів звернулась до хорошого лікаря Прокопенка Володимира, у центр "Рефлекс". Він лікував по індійській методиці, крім того навчив мене, що потрібно робити вдома.

Те, що сталося потім, можна назвати дивом. Чоловік повернувся в родину, перестав пиячити. А в мене до цього в лівій нирці був камінь, розміром близько сантиметра. Десь через півроку я звернулась у лікарню, і яким же було моє здивування, коли камінця не виявили!

talant.jpg