Ольга Михайлівна КОВАЛЬ

 Якби хто знав, яка важка і гірка доля тих батьків, чиї діти марне витрачають життя і здоров'я на шкідливі розваги, марнують найкращі свої роки. Я маю трьох синів і єдину доню. Всі діти вже дорослі, одружені. Та трапилась біда з донькою, якої я й уявити не могла. Почала донька випивати, та все більше, геть міру втратила. Про­пивала все, що заробляла. Та ще й, на лихо, пра­цювала в кафе на вокзалі офіціанткою. І після ро­боти з компанією "відпочивала". За своєю дитиною не дивилась зовсім, онуку фактично виховувала я. Дійшло до того, що додому заявлялась такою, що нічого не пам'ятала: де була, з ким, як дісталась до квартири...

Зі мною залишився жити із своєю сім'єю старший син, бо я стала вдовою 17 років тому і жила самотньо... Й сама виховувала дітей. Чоловік мій тяжко пив, і взимку, п'яний, заснув на лавці, на ву­лиці, та й замерз.

І ось лихо знову прийшло в хату — доньку мою знайшло... Син намагався якось приборкати сестру, та дарма. А якось навіть побив її, та доньці — хоч би що. Вона опускалась все нижче. Нікого знати не хотіла, крім своєї компанії.

Якось син прочитав у "Подільських вістях" стат­тю про лікаря Прокопенка Володимира, який працює у Хмельницькому, в лікувальному центрі "Рефлекс", рятує людські життя від "зеленого змія"... Ми по­чали вмовляти доньку полікуватись, але вона у від­повідь лише сміялась. Аж якось мені додому по­дзвонили з кафе і сказали, що дочка в лікарні, бо в неї дуже важке алкогольне отруєння. Аж після цьо­го вона погодилась полікуватись. І я дякую без­межно Прокопенку В.С,який працював з донькою. Це було три роки тому. Зараз моя доня — зовсім інша людина. Вона не п'є, піклується про свою 5-річну доню, працює. І, як найбільший жах, згадує роки, коли ледь не втратила життя. І тому звертаюсь до всіх матерів: боріться за своїх дітей. Якщо ви ще шу­каєте лікаря, то скористайтесь моїм досвідом: звер­ніться у центр "Рефлекс"

Можете подзвонити, як і я зробила в свій час: 0382 79-45-43; (096)-469-54-59. Адреса в м. Хмельницькому: вул. Вайсера, 13, к. 3. Ліцензія АБ 191865 МОЗУ від 29.09.06.

donya.jpg