При відсутності позитивного ефекту від медикаментозного лікування , в стадії ремісії захворювання , гіпноз може дати хороші результати і заставити перейти хворобу в стійку ремісію.

Якщо пацієнт являється гіпкабельним , має бажання лікуватись , то результат буде хорошим . Головна перевага гіпнозу при шизофренії – це відсутність потреби приймати ліки , котрі мають повну токсичну дію.

Гіпноз – хороша альтернатива іншим методам , якщо вони не дали позитивного результату . Причина таких психосоматичних розладів як шизофренія часто захована в дитинстві або юності . Пацієнт давно про це забув і самостійно про це згадати не може , а можливо , про це навіть ніколи не пам*ятав . Тому , застовувавши регресивний гіпноз , лікар заходить у підсвідомість і витягує назовні напругу , страх , гнів і всі інші негативні емоції , котрі роками накоплювались у підсвідомості , і час від часу проявляли себе у вигляді приступів хвороби .

Далі всі ці проблеми потрібно вивести з підсвідомості на свідомий рівень . Закриті і накопичені всередині негативні емоції виводять назовні . В гіпнозі весь негатив , стресові моменти , негативну інформацію повністю стирають , так як в комп'ютеріабо в мобільному телефоні непотрібне видаляємо . Після цього на послідуючих сеансах у підсвідомість закладається та позитивна інформація , котра потрібна хворому.

А це

  • яскраві , добрі , позитивні емоції
  • програма на самовиліковування
  • програма на самовідновлення

Шизофренія – це бомба сповільненої дії в організмі . Це тяжке психічне захворювання , котре призводить до розладу процесів мислення і порушення емоціональних реакцій . Починають переслідувати галюцинації , маячня , розлади сприйняття дійсності , мовні порушення . Прогресуючи , захворювання супроводжується соціальною ізоляцією ,призводить до втрати працездатності і інвалідності . На цьому фоні розвивається тяжка депресія , виникають думки про самогубство . Головна небезпека полягає в появі стійких порушень розумової діяльності і руйнуванням соціальних зв'язків . Коло спілкування звужується , образ життя посилюється.

В більшості випадків шизофренія призводить до тяжких ускладнень , котрі являють реальну загрозу для здоров'я і навіть життя.

  • безсоння
  • галюцинації
  • неадекватність
  • збідніння емоцій
  • безладне мислення
  • порушення мови
  • порушення самоідентифікації
  • зміна особистості
  • спроби суїциду .

ПРИЧИНИ ШИЗОФРЕНІЇ

Всіма процесами в організмі людини управляє головний мозок . Клітини мозку отримують інформацію від всіх органів і систем , аналізують її , виробляють потрібний сигнал і по нервовим волокнам надсилають відповідні накази тілу . Шизофренія ( як і любі інші психічні розлади ) виникає від сукупності різних негативних факторів ( негативні емоції , страх , злість , горе , апатія , постійний стрес і т.д.)

Всі ці фактори призводять до збою в окремих відділах головного мозку , порушуються нейронні зв*язки . Іншими словами , мозок перестає віддавати правильні накази для чіткої роботи нервової системи . З*являється розбалансованіть ( замість 100 імпульсів в певний орган мозок може послати 200).

Отже , всі збої в головному мозку призводять до шизофренії , а потім і до біль серйозних наслідків .

Використовуючи гіпноз , а також біоенергетичний вплив на астральне тіло , можна забрати продуктивну симптоматику , попередити руйнування особистості , порушення мислення , волі , пам'яті і емоцій . Якщо приступ шизофренії визивається екзогенними факторами ( стрес від втрати близьких , перенапруга на роботі , екзамени , змагання , розлучення і т.д.) , то лікування проходить швидше і ефективніше . Якщо приступи виникають без видимих причин , то лікування буде складніше і триваліше.