В організмі є скриті резерви , 40-60 % вони сплять… Молитвою, вірою, гіпнозом, екстрасенсорно, телепатично, біоенергетично можна заставити працювати ці резерви. gipnoz Заставивши ці 40-60% працювати на організм , плюс медикаментозне лікування , і можна подолати Рак , Діабет , Інсульт , Інфаркт та інші життєво небезпечні хвороби. Адже це не поодинокі випадки , коли безнадійний хворий повертається з того світу до життя . Все робить сам організм , його потрібно тільки перепрограмувати ( закласти програму на знищення хвороби , так , як міняється та чи інша програма в комп'ютері ) . А організм – це надскладний біокомп'ютер . Майже з кожної людини можна зробити співака , поета , бізнесмена ,в рази підвищити пам'ять , подолати безпліддя , адже 40-60% - це велика сила , якою наділив нас Господь Бог .

В основі хвороби ( крім простудних та інфекційних ) лежить порушення енергетики клітин того чи іншого органу ( серце , печінка , мозок і т.д.). В нормі повинно бути рівно знаків ( + ) і ( - ) в клітині , тоді хвороби не має . А коли є 4 ( + ) і 2 ( - ) виникає енергетичний збій , а далі – хвороба . В природі все повинно бути в рівновазі . Весна , літо , осінь , зима . Ранок , день , вечір , ніч . Секунда , хвилина , година , доба , місяць ,рік і т.д. Отже , стрес – депресія – порушення енергетики – а далі хвороба того чи іншого органа . Вирівнявши енергетику ( + ) і ( - ) , іде відновлення органу і хвороба зникає . Всі ми знаємо , що думка матеріальна , а кожна матерія має свою енергію . В природі все знаходиться в русі , де рух – там енергія . Тому визвавши в гіпнозі енергетичного двійника хворої людини ( чи його окремий орган ) , в нього закладається лікувальна енергія і телепатично відсилається до самого хворого , який може знаходитись в іншій країні , за тисячі кілометрів . Ефект лікування не залежить від віддалі , а залежить від наявності у хворої людини скритих ( 40-60%) резервів та телепатичного впливу . А це ще раз підтверджує те , що людина може самовиліковуватись , звичайно , при її сильному бажанні , допомозі гіпнозу , телепатії та екстрасенсорного впливу . Якщо іншого варіанту позбавитись небезпечної хвороби не має , то , можливо , варто ризикнути ? КОГО ТУРБУЄ :сімейні сварки , розводи , сам одність , безпліддя , депресія , алкоголізм , тютюнопаління та інші види залежності . Безсоння , страхи , невдачі , енурез , хто зневірився в своєму житті - можна за допомогою гіпнозу , телепатії , біоенергетики та екстрасенсорного впливу знайти причини ваших проблем та шляхи їх подолання. Ваша віра – і неможливе стане можливим . Життя буде для вас щасливим , радісним , світлим …

ЛІКУВАННЯ . ГІПНОЗ ПЕРЕПРОГРАМОВУЄ ПІДСВІДОМІСТЬ.

Ефективність роботи нашої свідомості складає 10-25 % . Рівень ефективності підсвідомості становить 50-100 % . Використовуючи гіпноз , телепатію , екстрасенсорику , біоенергетику можна покращити потенціал мозку від 200 до 1000 % . Отож , якщо в звичайному стані організм не може подолати небезпечну хворобу для життя , то підвищивши потенціал мозку , в тому числі імунітет , в багато разів хвороба відступає . За допомогою нетрадиційних методів ми перепрограмовуємо підсвідомість ( а вона являється виконавцем ) . Закладаємо позитивну програму , наприклад , на знищення ракових клітин і підсвідомість буде працювати в цьому напрямку , тобто цілеспрямоване знищення «чужака» .

Наша пам'ять як касетний магнітофон , а наші думки – касети . Яку касету ( програму ) ми поставимо – таку інформацію і отримаємо , а це великий додаток до медикаментозного лікування . Отже , здорова програма перемагає хворобливу , адже мозок це надскладний біокомп*ютер , а в кожний комп*ютер можна закласти ту чи іншу програму , яка буде бездоганно виконуватись . З пацієнтом можна працювати при безпосередньому контакті – це найкращий варіант . Якщо пацієнт знаходиться в іншому місці за десятки або тисячі кілометрів , тоді необхідно лікареві увійти в транс , включити свій внутрішній біокомп*ютер , на екран відтворити фантом пацієнта ( енергетичний двійник хворого ) , його хворобу , окремий орган . Поруч із хворим органом відтворити екстрасенсорно здоровий орган . Хворий енергетичний орган стерти , а здоровий відіслати у фантом хворого . І цей фантом переслати в організм пацієнта ( навіть в іншу країну ) . Здорова енергетика має лікувально – відновлювальні властивості і організм самостійно виліковується . Головне , щоб полярність (+) і (-) співпадали . Електромагнітне випромінювання , енергія ядерного вибуху не можуть пройти захисний трьохметровий вал . А енергія мозку проходить цей вал без всякої перешкоди . Отже , з цього можна зробити певний висновок . Енергія мозку (думка) поширюється від України до Америки , Австралії і т.д.

Нетрадиційні методи можуть допомогти в наступних випадках:

  • Позбавлення від алкоголізму , паління , азартних ігор , ожиріння .
  • Підвищення самовпевненості .
  • Втрата радості , цікавості до життя .
  • Упадок сил , страхи , фобії.
  • Досягнення кар'єрного росту .
  • Депресії , стрес , паніка , тривога .
  • Позбавлення головних болей .
  • Позбавлення алергічних та шкірних захворювань .
  • Укріплення імунної системи .
  • Страх перед людьми .
  • Кошмари , замкнутість .
  • Підтримка гармонії тіла і душі .
  • Одинокість , невміння контактувати з людьми .
  • Позбавлення від безсоння , неврозів , часті перепади настрою , постійне передчуття біди .
  • Покращення сексуального життя .
  • Подолання безпліддя , енурезу .
  • Захист від негативного впливу .

Кожну добу наш організм виділяє мільйони ракових клітин . В нормі захисні сили організму їх знищують . Якщо ж ні – ці клітини розносяться по організму , осідають в органах , розмножуються і виникає те чи інше онкологічне захворювання .

В іншому варіанті захисні сили є , але вони сприймають чужі клітини за своїх і не знищують їх , а далі – хвороба . І таких захворювань є багато ( алергія , діатез , астма , ревматичні захворювання і т.д. ) Перепрограмування в гіпнозі може настроїти наш мозок на знищення того чи іншого чужака ( збудника ) . Організм починає працювати по новій оздоровлю вальній програмі , набуває самовиліковування . Адже є досить багато випадків , коли медицина безсила , шансів на одужання жодних … і тут настає диво – хвороба різко відступає , життя продовжується .

Гіпноз не панацея . В одних випадках він може бути основним методом лікуванням , в інших – додатковим . Досвід роботи лікаря в нашому центрі 35 років. Записатись на прийом можна за телефоном (0382) 79-45-43 чи 096-509-42-40