Мій чоловік завжди любив випити, але настав час, коли він став напиватися щодня. І Це тяжко бачити, як близька тобі людина стає схожою на тварину, деградує... Куди ми тіль­ ки не звертались по допомогу, все було марним. Навіть після багаторазових лікувань він витримував 5-10 днів, і все починалось знову. Від безвиході чоловік не раз хотів наклас­ти на себе руки.

Про лікаря Володимира Прокопенка чули ми давно, але якось не звертались, і ось нарешті  я привела чоловіка в центр "Рефлекс", де працює  цей лікар. Зайшовши до кабінету, чоловік відчув велике полегшення, в душі щось перевернулось, змінилось.

А після сеансу він зовсім збайдужів до горілки. Минуло і вже 7 місяців, а він не випив навіть пива! Я спочатку ; не могла у таке повірити.   За останні 10 років пияти­ки таке диво сталося вперше. Якось кум приніс пива і хотів спровокувати чоловіка. А мій Віталій сказав: "Ти хочеш — то пий, а я вип'ю чаю".   І ще не раз я була вражена силою і талантом Володимира Прокопенка.

З повагою — Людмила, смт Смотрич, Дунаєвецький район

Я безмежно вдячний своєму рятівникові, лікарю ВолодимируПрокопенкуза те; що врятував мене від смер­ті через пияцтво. Багато років поспіль я самостійно намагався кинути пити, але всі мої спроби були марними. Втратив сім'ю, роботу, друзів, квартиру. Смерть мене відпускала двічі зі своїх обіймів. Тре­тього разу не повинно бути, вирішив я, і, нарешті, звернувся у центр "Рефлекс". ПрокопенкоВ.С. поставив мене на ноги. Я здолав згубну пристрасть і зараз почуваюсь повністю не залежним від спиртного.

А ще хочу додати ось що. 15 років мене турбува­ла аденома простати. А це — постійний біль, безсо­нні ночі, адже доводилось по 6-8 разів вставати до туалету. А після сеансу у лікаря Рама і це минуло: аденома мене не турбує. Поступово з'явилась впев­неність у собі, бажання жити. До того ж, нормалізу­вався тиск. Зникла стенокардія. Таблеток я не вживаю.

Диво? Можливо. І за нього я вдячний лікарю Володимиру Степановичу Прокопенку

Владислав. м. Хмельницький.

likar_poratunok.jpg