Віктор, м. Житомир

За роки роботи лікар Прокопенко В.С. допоміг багатьом людям створити нову сім'ю, знайти гідну роботу, вийти з безвихідних ситуацій, позбутися тяжких захворювань. Для успішної роботи потрібне лише ба­жання змінити свою долю. Тисячі пацієнтів, які повірили цьому лікарю, врятували свої життя і свої долі.

"Я рік не міг знайти роботу, сім'я нервувала, на цьому фунті похитнулося здоров'я. Почав пиячити. З газети дізнався про центр "Рефлекс." Вирішив піти на прийом. Володимир Степанович вилікував за допомогою індійської методики. Зараз я працюю, мої проблеми зникли, наче їх і не було.

В сім'ї радість і спокій. Про пиятику навіть не думаю, начеб я ніколи й не пив.

До речі, зникли й моя виразка шлунка, головний біль.

Віра М., м. Кам'янець-Подільський.

"Мій чоловік, коли пішов на пенсію, геть покинув працювати навіть по господарству і почав без упину пити горілку. Прокидався навіть вночі, щоб перехилити чарку. Та це ще півбіди. З дому почали зникати речі, він їх продавав на базарі та міняв на горілку в сусідів-само­гонників. Страх і сором охопили мене. Після кількох спроб вилікувати чоловіка, зневірена і багато разів обдурена різними шарлатанами, я випадково по­трапила до лікаря Прокопенка В.С,.людини від Бога. Лише він зробив все можливе. Провів лікування, під гіпнозом примушував чоловіка випити спиртне, але той категорично відмовлявся. Не п'є мій Микола вже третій рік і каже, що скільки не питиме — стільки буде й жити.

Я дякую рятівникові моєї сім'ї Прокопенку В.С. за щастя, спокій та здоров'я, які він повернув усім нам своїм талантом та молитвою.

prokopenko.jpg