Приниження, знущання, зневіра, гнів, ненависть, злість провокують виникнення багатьох хвороб, в тому числі і рак. 40% людей хворіють на рак в результаті придушення емоцій, стресу, депресії. В крові людини циркулюють мільйони ракових клітин. Хороший імунітет – і ці клітини знищуються. Ослаблений імунітет – хвороби прогресують.

Відсутність любові , поваги , недовіра , деструктивні емоції руйнують нашу Ауру:

  • світла аура – хвороби нема,
  • темна , тускла аура – є захворювання.

Людина може самовилікуватись від раку – віра ?!?! Казкотерапія – і раку нема ( малюємо хворобу на папірці , потім знищуємо папірець – хвороба відступає ). З’являється позитивна емоція . Виникає питання – чому тікають зі школи , університету , чому прощаються з життям , чому вбивають , крадуть , попадають в тюрму , розпадаються сім*ї ? Постійні негативні емоції вибивають любу людину з колії . Отже , щоб все налагодилось , потрібно зайти в підсвідомість і знищити там агресивну , негативну інформацію . І закласти в мозок нову позитивну інформацію на подолання захворювання , на любов , повагу , щирість , добродушність .

Тобто , сформувати в підсвідомості позитивні емоції . А підсвідомість – це виконавець і вона незалежно від свідомості виконуватиме ці вказівки , і процес самовиліковування , самовідновлення , самозбереження запущений . Безвихідних ситуацій немає . Людина сама кує своє щастя, своє майбутнє .

Щоб перемогти хворобу , треба перемогти самого себе , розібратись в своїх помилках , проаналізувати свої думки , емоції , поступки . І тільки тоді можна надіятись на повне одужання . В хворого потрібно вселити безмежну віру і надію на одужання , щоб він це відчув душею і серцем , тоді його організм почне працювати тільки на перемогу .

Є багато випадків , коли хворі виліковуються від раку самостійно . Отже , ліки від раку знаходяться в організмі самої людини . Ці ліки знаходяться в імунній системі . А творцем цих ліків є Бог , природа , маг - хто в що вірить , суть – одна .

Помирають від раку не тому , що ця хвороба не виліковна , а тому що штучно створюється атмосфера страху , беззахисності , безвихідності .

Хочете залишитись живим при онкології ? Візьміть всю відповідальність за своє здоров*я і життя на себе ! Розберіться в собі і зробіть висновок , активно працюйте над собою , боріться за своє життя – воно одне . Неможливо вилікувати тіло хворого , не вилікувавши його душу – так говорив Гіппократ . Слово «гіпноз» - головний інструмент в лікуванні душі .

Рак виникає в результаті порушення діяльності вегетативної нервової системи , що призводить до зниження імунітету . Через перевтому , стрес , депресію і т.д. в мозку блокуються і частково помирають клітини , регулюючі імунітет . Отже , розблокувати і відновити померлі клітини для зміцнення імунітету можна тільки щоденними тренуваннями інших клітин мозку ( так , як розробляються рухи після перенесеного інсульту ) . Величезну допомогу у відновленні імунітету складає гіпноз – це один з основних інструментів в подоланні багатьох захворювань .